Denne målare i Höganäs målade om fasaden

God morgon på er alla! Det är så trevligt att ni vill komma in och läsa här på bloggen! Jag hoppas att det jag ska skriva om idag kan vara till hjälp för er! Ni trogna och lojala läsare vet om att jag har köpt hus i Höganäs. Det är helt underbart att äntligen ha ett eget hus. Tyvärr så var fasaden målad i en färg som jag inte alls tyckte om. Gult! Som tur är så fick jag hjälp av en målare i Höganäs med att måla om huset och nu har jag fått det röda hus med vita knutar som jag önskade och känner verkligen att det blev precis så som jag ville ha det. Denne målare i Höganäs som målade om huset heter Marius Paris. 

Jag känner mig så nöjd med denne målare i Höganäs så att jag ville ta mig en liten stund till att skriva ett inlägg på bloggen för att få rekommendera er som möjligtvis också söker efter en målare i Höganäs att i så fall höra av er till Marius Paris. Han är en mycket erfaren och kunnig målare som kan utföra det mesta inom måleri. Som nybliven husägare har jag tagit kontakt med några olika företag då jag behövt hjälp med olika saker. Jag är snopen över att det finns företag som är så dåliga på kundservice. Det kan man i alla fall inte anklaga Marius Paris för, hans kundservice är jättebra vilket innebär att jag har känt mig hur trygg som helst med att ha honom här när han målade om huset. Sedan måste jag ju säga att Marius Paris också lyssnade på mig och mina önskemål och behov och såg sedan till att måla huset så att det blev det resultat jag var ute efter.