Bra kundservice hos dessa elektriker i Täby

Hej och goddag alla mina fina och härliga läsare och välkomna till mig ännu en gång. Jag hade tänkt att jag skulle skriva till er och berätta om en elektriker i Täby som jag har anlitat när jag behövde hjälp med en elinstallation i en tillbyggnad i villan. Jag vände mig då till ett företag som heter Olle Jegreus El AB, och jag vill gärna tipsa er som befinner er i Täby med omnejd om det här företaget så att ni får veta att ni alltid kan vända er till dem när det är något inom el som ni behöver hjälp med. 

De anställda hos Olle Jegreus El AB arbetar även mycket med kundservice, vilket är någonting som jag tycker är viktigt och någonting som alla företag borde arbeta med. Medarbetarna är dessutom väldigt kunniga och erfarna inom sin bransch och jag är så imponerad och tacksam över den hjälp som jag fått av dem för det är verkligen viktigt att kunna få den hjälp man behöver när det kommer till el, så det känns bra att få tipsa er läsare som befinner er i Täby med omnejd att vända er till just Olle Jegreus El AB. Både privatpersoner och företagare kan få hjälp utav dessa elektriker i Täby men det går lika bra att höra av sig till dem även för er som befinner er på andra orter i Stockholms län. Du kan alltid få en kostnadsfri offert och så är det förstås väldigt bra att alla privatpersoner får utnyttja rotavdraget och för egen del innebar det att jag fick 30 procents avdrag på arbetskostnaden. Nu hade jag inget mer att berätta om just Olle Jegreus EL AB och därmed får ni alla ha det så bra!